banner565

banner614

banner472

banner458

banner457

Girişimcilik ekosistemini güçlendirecek yol haritası

Endeavor Türkiye ve Akbank iş birliğiyle hazırlanan ‘Uluslararası Ağların Etkinleştirme Türk Girişimcilik Ekosistemini Güçlendirme Raporu”, Türkiye’nin büyüyen şirketleri için uluslararası alanda faal Türk girişimcilerin taşıdığı değeri ortaya koyuyor.

ÖNEMLİ NOTLAR 01.07.2024, 00:01 30.06.2024, 21:30
638
Girişimcilik ekosistemini güçlendirecek yol haritası

Akbank Bireysel Bankacılık ve Dijital Çözümler Genel Müdür Yardımcısı ve Endeavor Türkiye Yönetim Kurulu Üyesi Burcu Civelek Yüce, “Akbank olarak inovasyon merkezimiz Akbank LAB, kurum içi girişimcilik platformumuz Akbank+, uluslararası kurumsal girişim sermayesi kolumuz Akbank Ventures ve start-up ve teknogirişimcilere özel hizmet sunduğumuz Akbank Girişim Bankacılığı gibi önemli atılımlara sahibiz. Endeavor Türkiye başta olmak üzere farklı kurumlarla işbirliği içerisinde girişimcilere yönelik özel programlar ve destek mekanizmaları sunuyoruz” açıklamasını yaptı.
Endeavor Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Emre Kurttepeli, “Endeavor olarak, tüm girişimci adaylarına ve Endeavor Girişimcilerine özellikle son 5 senedir altını çizerek verdiğimiz mesaj, her zaman global düşünmeleri yönünde” dedi.

Yorumlar (0)