banner565

banner622

banner472

banner458

banner457

Dünya dostu girişimler bir araya geldi

İstanbul Üniversitesi ve İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa olarak iki araştırma üniversitesinin paydaş olduğu tek Teknokent olma özelliği taşıyan Entertech İstanbul Teknokent’in yenilikçi iş fikirleri ile girişimcilik ekosistemini deneyimlediği zengin içerikli girişimcilik programı Mavi-Yeşil Ön Kuluçka Programı’nın Demo Day’i gerçekleştirildi.

TEKNOPARKLAR 01.10.2024, 00:01
646
Dünya dostu girişimler bir araya geldi
banner623

Sürdürülebilir kalkınma hedeflerine odaklanmış ve ekosisteme katkıda bulunan henüz şirketleşmemiş 8 girişimcinin inovatif iş fikirlerinin dinlenildiği Demo Day’de yatırımcılardan oluşan jüri üyeleri de hazır bulundu.
Akıllı tarım uygulamaları, deniz ve su teknolojileri, karbon emisyon çözümleri, sıfır atık temalarına uygun yenilikçi ve fark yaratan fikirlerin yer aldığı Demo Day’de aynı zamanda “Mavi Yeşil Gelecek” mottosu altında deniz atıklarından biyopolimer üreten girişimciden ileri dönüşüm odaklı ve moda alanında iş fikri üreten girişimciye kadar A’dan Z’ye güçlü fikirler de dinlenildi.
Entertech Genel Müdürü Dr. Muhammed Kasapoğlu, “Sürdürülebilirlik alanında yer alan devlet desteklerine ve yurt dışı programlarına ise girişimcilerimizi aktif olarak yönlendirmeye devam ediyoruz” diye konuştu.

Yorumlar (0)