Sipay, tüm ödeme alma türleri için tek noktadan yenilikçi çözümler sunuyor!
Türkiye’nin lider fintek şirketlerinden Sipay, işletmelerin ve bireylerin finansal ihtiyaçlarına uygun, yenilikçi teknolojilerle hayata geçirdiği ürün ve servislerle tüm ödeme alma türleri için tek noktadan çözüm sunuyor.
Türkiye’nin en hızlı büyüyen fintek şirketi Sipay, işletmelerin ve bireylerin finansal ihtiyaçlarına uygun ürün ve servisler tasarlayarak; hızlı, kolay, güvenli ve inovatif ödeme çözümleriyle kullanıcılarına kusursuz bir deneyim yaşatıyor. Sipay, şirketlerin tüm finansal hareketlerini tek yerden takip edip yönetebilmelerine imkân sunarken, tüm finansal seçeneklere de tarafsız erişim sağlıyor.
Yenilikçi çözümleriyle sektöre öncülük ediyor
Sipay, perakende işletmeler için gelişmiş POS altyapısı ve e-ticaret şirketleri için kapsamlı Sanal POS hizmetleriyle ödeme sistemlerini uçtan uca destekliyor. Bunun yanında entegrasyon gerektirmeyen Sipay Link gibi çözümleri sayesinde her satış kanalından kredi kartı, banka kartı veya dijital cüzdan ile hızlı, güvenli ve zahmetsiz ödeme alma imkânı da sunuyor. Alternatif ödeme çözümlerinin yanı sıra Walletgate ürünüyle bireysel kullanıcılara yönelik sunduğu Dijital Cüzdan ve Ön Ödemeli Kart ürün altyapısını işletmelerin de kendi markaları altında kullanabileceği şekilde tasarlıyor. Cardgate ürünü ise Sipay’in fintek girişimcilerine yönelik bir diğer yenilikçi çözümü arasında bulunuyor. Sipay'in kendi altyapısını sunarak fintek şirketlerinin zaman ve maliyetten tasarruf etmesine yardımcı olan bu hizmet, girişimcilerin finansal teknoloji ürünlerini hızlı ve etkili bir şekilde piyasaya sürmelerine olanak tanıyor.
Bütünleşik hizmetler sunuyor
Sipay CEO’su Semih Muşabak, “Bugün 3 tane ana dikeyimiz var. Bunlardan ilki ‘Kartlı Tahsilat Sistemleri’. Bu dikeyi Sanal POS ve Fiziki POS olarak ikiye ayırıyoruz. Bir diğer dikeyimiz ise bireysel müşteriler için sunduğumuz ‘Sipay Mobil’. Son dikeyimiz ise ‘Sipay As A Service’” dedi. Açık bankacılık alanında sektörde bir ilke imza atarak açık bankacılık lisansı aldıklarını hatırlatan Muşabak, “Bunun yanında FAST sistemine dahiliz ve kullanıcılarımıza iBan oluşturabiliyoruz. Hem bireylere hem kurumlara bütünleşik hizmetler veriyoruz” şeklinde konuştu.
Türkiye’deki başarısını uluslararası pazara taşıyacak
Bugün 15.000 üye işyeri ve 4 milyonun üzerinde bireysel kullanıcı için altyapı sağladıklarının altını çizen Muşabak, “Kısa süre önce girişimcilere uzun vadeli yatırımları ve iş birliği katkılarıyla tanınan global yatırım şirketi Anfa VC’nin liderlik ettiği yatırım turunda 15 milyon dolar yatırım aldık. Finansal teknoloji sektörünün önde gelen isimlerinden yoğun ilgi gören yatırım turumuza Citrus Pay ve Jupiter’den Jitendra Gupta, Pine Labs’ten Amrish Rau, CRED’den Kunal Shah, Khatabook’tan Ravish Naresh ve Pareto Holdings’ten Edward Lando’nun yanı sıra çok sayıda tecrübeli yatırımcı katıldı. Aldığımız bu yatırımı ürün gamımızı genişletmede, inovatif çözümler geliştirmede, yeni pazarlara açılmada ve global gücümüzü daha da artırmada kullanacağız. Türkiye'deki başarımızı uluslararası pazarlara da taşımak istiyoruz. Başta İngiltere olmak üzere Avrupa'da çalışmalarımız başladı. Uzun vadede ise yurt dışında halka arz gibi bir hedefimiz var” diye konuştu.
Sipay’liler Findeks kredi notunu tek tıkla öğrenecek
Sipay, Türkiye’de yine bir ilke imza attı. Kredi Kayıt Bürosu (KKB) tarafından geliştirilen, bireylerin kredi geçmişine dayalı olarak finansal durumlarını değerlendiren Findeks Kredi Notlu Risk Raporu’na artık Sipay uygulaması üzerinden tek tıkla ulaşılabilecek. Hesap yükseltme yapmış Sipay kullanıcılarına ücretsiz sunulacak bu özellik sayesinde kullanıcılar; kredi notunu, kaç adet kredili ürüne sahip olduğunu ve bunların çeşitlerini, tüm bankalardaki kredili ürünlerinin toplam limit ve borç bilgilerini, kredili ürünlerinin geçmiş ödeme performansını ve kredili ürünlerinin açık/kapalı olduğu bilgisini öğrenebilecek. Kullanıcılar ayrıca Risk Raporu’na da erişim sağlayarak; bankalardaki kredi, kredi kartı, kredili mevduat hesaplarının her birinin borç, limit, açılış kapanış bilgilerini tek bir alanda görebilecek ve ödeme alışkanlıklarını takip edebilecek.