banner565

banner614

banner472

banner458

banner457

Inno Gayrimenkul Yatırım’a iki ödül birden

INNO Gayrimenkul Yatırım yönetiminde, NET İnşaat’ın ana yüklenicisi olarak hayata geçirilen Model Sanayi ve Model Kuyum Merkezi, Türkiye Marka Zirvesi etkinlikleri kapsamında bu yıl 8.si gerçekleştirilen Türkiye Altın Marka Ödülleri’nde ‘Yılın Ticaret ve Sanayi Sitesi Projesi’ seçilirken Model Kuyum Merkezi ise yılın ilk ödülünü kucakladı.

İNŞAAT 01.06.2024, 00:01 13.06.2024, 09:20
14646
Inno Gayrimenkul Yatırım’a iki ödül birden

INNO Gayrimenkul & Yatırım Grup Genel Koordinatörü Altuğ Teközgen şunları söyledi: “Yılın En İyi Sanayi Sitesi ve Yılın En İyi Kuyum Merkezi Projesi olmak üzere 2 ödüle layık görülmüş olmak Inno Yatırım & Gayrimenkul olarak bizim için çok büyük bir onur. Bu ödül, bireysel bir başarı değil, profesyonel bir ekip çalışmasının ürünüdür. Dolayısıyla, projelerin fikir aşamasından, müşterilerimiz ve yatırımcılarımızla buluşturduğumuz tüm süreç boyunca emeği geçen takım arkadaşlarıma, mimarlarımıza, mühendislerimize ve satış ekibimiz başta olmak üzere değerli meslektaşlarıma sizlerin huzurunda bir kez daha teşekkür ediyorum. Sizlerin katkıları olmadan bu başarıya ulaşmak mümkün olmazdı.”
4. etap çalışmalarının hızla devam ettiği proje toplamda 130 bin metrekarelik alanda 14 bloktan oluşuyor. İşletmecilerine 100 metrekareden 11 bin metrekareye kadar büyütülebilir iş modeline uygun modüler sistemle ister imalat ister depolama, isterse de ofis olarak kullanılabilecekleri alanlar sunuyor.

Yorumlar (0)