banner565

banner622

banner472

banner458

banner457

Öncü fintech şirketi PAVO yeni nesil çözümleriyle fark yaratıyor

Finansal teknolojiler ekosistemi olarak faaliyet gösteren Aktif Bank ailesinin bir iştiraki olan PAVO, her türlü işletmeye, regülasyona uygun ödeme ve tahsilat çözümleri sunuyor. Yeni nesil ödeme sistemleri dünyasında Gelir İdaresi Başkanlığı lisanslı ilk 4 firmadan biri olan PAVO, teknoloji odaklı yaklaşımını sürdürerek 2023 yılında harici satış entegrasyon onayını alan ilk işletici kuruluş oldu. PAVO Genel Müdürü Ercan Taşkesen, “Güçlü teknolojik altyapımız ve proaktif yaklaşımımız ile başarılı iş ortaklıklarına imza atıyoruz. Müşterilerimize yenilikçi çözümler sunuyoruz, güçlü altyapımız ve müşteri odaklı misyonumuzla sektördeki öncülüğümüzü korumaya devam ediyoruz” diyor.

HABER 01.10.2024, 00:01 01.10.2024, 21:45
708
Öncü fintech şirketi PAVO yeni nesil çözümleriyle fark yaratıyor
banner623

“2023’ü verimli bir yıl olarak geçirdik”
PAVO Genel Müdürü Ercan Taşkesen, “2023’te hedeflerimizi; saha yaygınlaşması, sektörel derinleşme ve yeni sektörlere giriş, çözüm ortaklarımızın sayısının artırılması ve finansal kuruluşlar ile güçlü iş birlikleri olarak belirlemiştik. Birçok yeni ürünü ve uygulamayı hayata geçirdiğimiz 2023’ü hem teknoloji odaklı yenilikçi ürün ve uygulamalarımız açısından, hem de bütçe hedeflerimizin üzerinde gerçekleşen android pos satış performansımız açısından değerlendirdiğimizde, oldukça verimli bir yıl olarak geride bıraktığımızı söyleyebilirim. PAVO olarak her zaman teknolojiden besleniyor, müşteri odaklı yaklaşım sergileyerek dinamik hareket ediyoruz. Geçen yıl bu hızımızı logomuza da yansıttık ve şu anda yepyeni ve dinamik logomuzla yolumuza devam ediyoruz” diye konuşuyor.

“2024 ilklere imza attığımız bir yıl oluyor”
Bir önceki yılın başarılarıyla 2024’e de motive bir şekilde devam ettiklerinin altını çizen Taşkesen, “2024 yılı içerisinde birçok ilke imza attık. PAVO Indus ürünümüzle, fiziksel pos dünyasında iş yapmak isteyen ödeme kuruluşlarına yönelik geliştirdiğimiz çözümle sektörde bir ilki gerçekleştirdik. Zincir mağazalar başta olmak üzere perakende firmalarının fiziksel poslarından geçen tüm ödemeleri tek panelden yönetebilmelerine ve anlık olarak takip edebilmelerine imkan sağlayan yeni nesil ödeme sistemleri çözümü olan Pavo Retail ürünümüzü geliştirdik. Döviz Pos ürünümüzle, özellikle turizm sektöründe dövizle satış yapan ve yabancı kredi kartı kullanan müşterilerdeki TL kullanımının getirdiği zorlukları ortadan kaldırdık. Dövizli e-belge üretenlerin ve turizmcilerin satış gücünü artıran Pos uygulamamızı müşterilerimizin kullanımına sunduk” açıklamasını yapıyor.
Ercan Taşkesen, sözlerine şöyle devam ediyor: “Eczacıpos projemiz için meslek grupları özelinde güçlü bir konsorsiyum kurduk. Türk Eczacıları Birliği, Kolaysoft, Eczane Yazılım Programları, ülkemizin önde gelen bankalarının ve ödeme kuruluşlarının da dahil olduğu bu konsorsiyumla Eczacıpos projesini başarılı bir şekilde hayata geçirdik. Mali müşavir ve onların mükelleflerine yönelik dijital dönüşüm projemizi ise İzmir’de İZSMMMO ve Notitek iş birliği ile başlattık. NarPOS, PaybyMe ve Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) iş birliğiyle esnaflara özel tüm ödeme, stok ve sipariş yönetimi süreçlerini ücretsiz sunan Esnaf Pos Projesine de PAVO Android Pos cihazlarımız ve çözümlerimizle destek olduk. Sektörümüzde derinleşmeyi ve genişlemeyi sağlayacak meslek gruplarına yönelik bu tip çalışmalarımıza devam edeceğiz.”

Yorumlar (0)
banner557