FSSoftware, 2021 yılında Avrupa pazarını hedefliyor
Türkiye’de Otomatik Tanıma ve Veri Toplama (OT/VT) sektöründe hizmet veren ilk kuruluşlardan biri olan FSSoftware, 2014’ten itibaren Bilişim 500 içinde yer alıyor.
WMS, MES, Ürün izlenebilirliği ve Depo Yönetimi uzmanlık alanı bulunan FSSoftware, bu süreçleri FSMobility ismindeki paketleşmiş ürünü ile sağlıyor.
FSMobility’nin yerli yazılım olup yurtiçi ve yurt dışında 200’den fazla projede kullanıldığını aktaran FSS Bilgisayar Yazılım Danışmanlık Sanayi Proje ve Satış Yöneticisi Özgür Koç, “FSMobility, yola çıktığı günden bugüne kadar kendisine güvenen müşterilerinin yüzde 98’i ile çalışmaya devam etmektedir. ‘Gıda, İlaç, Tarım, Kırmızı Et, Kimya Sanayi’ gibi ana sektörlerde 200’den fazla kurumsal işletmede kullanıldığı gibi Sağlık ve Tarım Bakanlığı sistemine entegre modüllere sahip bir yazılımdır” diyor.
2021 yılında WMS, MES, Mobil Stok Yönetimi, ileri düzey izlenebilirlik sistem çözümlerimizi Avrupa pazarına daha fazla taşımak istediklerini söyleyen Özgür Koç, “Özellikle Avrupa’daki orta ve büyük işletmelerin ihtiyaçlarını karşılayabilen ve hizmet verebilen bir çözüm şirketi olmak istiyoruz. Yazılımımızın teknik alt yapısı dünya pazarında rekabet etmeye hazır durumdadır. Dünya’ya yazılım ihraç kapasitemizi daha da arttırmak ve bir dünya şirketine dönüşebilmek için gerekli alt yapı hazırlıklarımızı tamamlamak istiyoruz” diyor.
20 yılı aşan sektör deneyimi ile FSSoftware ekibi, müşteri ihtiyaçlarını yakından takip eden uzman danışmanlardan oluşuyor. Hizmet verdikleri alanlardaki ihtiyaca uygun çözümler sunduklarının altını çizen Koç, şu bilgileri veriyor: “Üretim ve Depo çözümlerini yaratırken yeni teknolojiler kullanmayı hedefleyen ürünümüz FSMobility’nin hızlı uyarlanabilir özelliği olması ile beraber web ve bulut mimarisiyle çalışmaktadır. FSMobility CFR, Annex 11 ve GAMP5 regülasyonlarına uygun çözüm sunmaktadır. Endüstri 4.0 ve IOT standartlarını desteklemektedir.”
Değişime uyum sağlıyor ve hızlı reaksiyon veriyor
FSSoftware’i rakiplerinden ayıran en önemli özellik; hızlı adapte olabilme yeteneği. Özgür Koç, şunları aktarıyor: “İleriye dönük teknolojik değişimleri doğru zamanda karşılamak, hızlı reaksiyon vererek müşterilerine en güncel teknolojileri sunabilmek adına Back-End ve Front-End tarafında bağımsız ve modüler bir mimari kullanılmıştır. Yakın zamanda yeni sürümümüz FSStokchain’i çıkartarak kullanıcı deneyimi ekseninde alışık oldukları mobil cep telefonu teknolojilerini iş hayatında da aktif bir pozisyona geçirip ve kullanıcı yeteneklerinde deneyim kazanımını amaçladık. Bireysel mobil alışkanlıklarının birleştiği güncel bir platform olmayı tercih ederek Android ve iOS üzerinde çalıştırılabilen yeni çözümler ile birlikte ürün ailemizi geliştirip, mobil veri tanımlama sektörünün donanım gereksinimlerini daha geniş bir yelpazeye taşıyarak, donanımda rekabet ve çeşitlilik hedefine ulaşmış olduk.”
Pandemi döneminde müşterilerinin minimum çalışan teması ile maksimum sağlıklı ve kaliteli ürün talep ettiklerini dile getiren Koç, çözümlerinin bulut tabanlı olup, el terminalleri, tabletler, endüstriyel pc’ler, cep telefonları üzerinden kullanılabildiğinin altını çiziyor.
Koç, “Bu süreçte ürün desteğini müşterilerimize uzaktan sağlayabildik. Bulut mimarisi altyapısı ile müşterilerimizin yanı başındaymış gibi destek vermeye devam ediyoruz. Bu sayede müşterilerimizin üretim ve depo süreçleri aksamadan devam etmiştir” diyor.