Novotel Kayseri Genel Müdürü Nedim Bahar yönetimindeki ‘Nefais Restaurant’ın menü tasarımlarını Executive Chef Mehmet Soykan, Kayseri Mutfak Şefliği’ni ise Ceylani Koçyiğit üstleniyor. ‘Nefais’ menüsünde sunulan, Tarhana, Beypazarı’nda, Kadayıf Dolması Erzurum’da, Tepsi Mantısı Kayseri’de, ev hanımları tarafından Nefais için özel olarak hazırlanıyor.
Accor, Nefais Restaurant’ı Kayseri’de açtı
Accor, Nefais Restaurant’ı Kayseri’de açtı
KobiEfor Sanayi Ekonomi Dergisi KobiEfor Sanayi Ekonomi Dergisi
TURİZM
Accor, ’Keşif Mutfağı ‘mottosu ile Türkiye coğrafyasının eşsiz zenginlikteki mutfağının farklı tatlarını birlikte sunan Nefais Restaurant Kayseri’nin kapılarını Novotel Kayseri’deki lokasyonu ile tüm misafirlerine açtı.
Paylaş: