225 güncel müşteri sayısı ile ortalama günlük 120 bin kuver yemek üretimi gerçekleştiren BCC Catering, yerinde üretim hizmeti ile okullar, hastaneler, fabrikalar, sanayi kuruluşları, üniversiteler, şantiyeler, yaşlı bakımevleri olmak üzere büyük gruplara ve topluluklara yemek hizmeti sunuyor.
BCC Catering Genel Müdürü Vedat Uluğ; “Manisa bölgesi; sanayi açısından ülkemizin en gelişmiş ve zengin lokasyonları arasında yer alıyor. Yunus Emre Orta Ölçekli Sanayi Bölgesi’nde açılışımızı yaptık. Operasyonumuzu Manisa Sanayi ve Organize Sanayi Bölgeleri’nde konumlandıracağız” açıklamasını yaptı.
BCC Catering yeni mutfağını Manisa’da açtı
BCC Catering yeni mutfağını Manisa’da açtı
KobiEfor Sanayi Ekonomi Dergisi KobiEfor Sanayi Ekonomi Dergisi
REEL SEKTÖR
Türkiye’nin 33 farklı şehrinde, 110 üretim tesisiyle hizmet veren BCC Catering, yeni mutfağını Manisa’da açtı. 6 ayın sonunda Manisa mutfağında yüzde 80 doluluk hedefleniyor.
Paylaş: