Tarım, Kimya, Biyoteknoloji ve Gıda Teknolojileri kategorisinde "Yakıcılık Hissi Baskılanmış Kapsaisin Mikropartikülleri Üretimi" isimli proje ile birinci olan ekipte Akdeniz Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof.Dr. Ayhan Topuz ve lisansüstü öğrenciler Emine Varhan ve Zehra Kasımoğlu yer aldı.
Antalya OSB Proje Pazarı
Antalya OSB Proje Pazarı
KobiEfor Sanayi Ekonomi Dergisi KobiEfor Sanayi Ekonomi Dergisi
OSB
"Antalya OSB Ar-Ge ve İnovasyon Proje Pazarı" etkinliğinde birinciliği, Adnan Menderes Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç.Dr. Hilal Şahin Nadeem ve Öğretim Üyesi Dr. Mehmet Koç'un projesi kazandı.
Antalya OSB tarafından, yeni teknoloji ve metotların sanayiye kazandırılması, Ar-Ge ve inovasyon kültürünün yaygınlaşması, üniversite-sanayi işbirliğinin arttırılması ve Ar-Ge ve inovasyon çalışmalarında yeni ortaklıkların başlatılması amacıyla gerçekleştirilen etkinlik giderek bir örnek model oluşturuyor.
Tarım, Kimya, Biyoteknoloji ve Gıda Teknolojileri kategorisinde "Yakıcılık Hissi Baskılanmış Kapsaisin Mikropartikülleri Üretimi" isimli proje ile birinci olan ekipte Akdeniz Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof.Dr. Ayhan Topuz ve lisansüstü öğrenciler Emine Varhan ve Zehra Kasımoğlu yer aldı.
Tarım, Kimya, Biyoteknoloji ve Gıda Teknolojileri kategorisinde "Yakıcılık Hissi Baskılanmış Kapsaisin Mikropartikülleri Üretimi" isimli proje ile birinci olan ekipte Akdeniz Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof.Dr. Ayhan Topuz ve lisansüstü öğrenciler Emine Varhan ve Zehra Kasımoğlu yer aldı.
Paylaş: