KobiEfor Sanayi Ekonomi Dergisi

eSystems RPA ile rekabet avantajı sağlıyor

HABER

Firmaların dijital dönüşümünü desteklemek amacıyla müşteri odaklı, yüksek katma değerli kurumsal yazılım ve entegrasyon çözümleri sunan eSystems, Robotik Proses Otomasyonu (RPA) yazılımları ile rekabet avantajı sağlıyor.

eSytems, firmaların dijital dönüşümünü desteklemek amacıyla; dış ticaret, SAP danışmanlığı, dijital dönüşüm, cloud (bulut) servisler, iş süreçleri yönetimi ve e-ticaret alanlarında 2002 yılından beri katma değerli servisler sunuyor. Türkiye’nin ilk 100 endüstriyel kuruluşunun 70’inin de arasında yer aldığı 3000’i aşkın kurumsal firmaya hizmet veren şirket, deneyimli ekibi, iş sürekliliği, veri ve bilgi güvenliği konularında ISO standartlarındaki hizmetleriyle şirket ve kurumların tüm beklentilerini karşılıyor.
eSystems Kurucu Ortağı Neslihan Çıtlak, firmaların dijital dönüşümünü desteklemek amacıyla müşteri odaklı, yüksek katmadeğerli kurumsal yazılım ve entegrasyon çözümleri sunduklarını söyledi. Robotik Proses Otomasyonu (RPA) yazılımları ile rekabet avantajı sağladıklarını belirten Çıtlak, kendi yazılımcılarıyla geliştirdikleri yazılımların yanı sıra dünyanın alanında lider şirketleriyle yaptıkları anlaşmalarla farklı ürünleri de Türkiye pazarına sunduklarını kaydetti.
Dünya’nın en yaygın RPA platformu olan Automation Anywhere’in Mükemmeliyet Merkezi (CoE) olarak hizmet verdiklerini ifade eden Çıtlak, “Türkiye Gold partnerliğini üstlendiğimiz Automation Anywhere Akıllı Dijital İş Gücü Platformu çözümleri ile insanın bir robot gibi çalışmasının önüne geçip, zekâsını ve inisiyatif yeteneğini kullanmasına olanak tanıyarak, çok daha katma değerli işlere vakit ayırmasını sağlamayı amaçlıyoruz” dedi.

En kapsamlı dijital işgücü platformu
Automation Anywhere’in sunduğu, sektörün en kapsamlı dijital işgücü platformu olan Automation 360’ın tüm otomasyon ihtiyaçlarını tek bir noktadan karşılamaya olanak sağladığını aktaran Çıtlak, “Automation 360 Cloud-Native yaklaşımı, yapay zekâ destekli uygulamaları, düşük maliyetle en fazla robotu ölçekleyebilen yapısı ve mikroservis mimarisi ile rekabet avantajı sağlıyor” dedi.
Neslihan Çıtlak, “Her çalışanın işyerindeki sanal asistanı olarak adlandırılabilecek AARI (Automation Anywhere Robotic Interface) tüm çalışanların platformlar, uygulamalar ve cihazlar üzerinden, RPA’ya kolayca erişmesini sağlayarak otomasyonun tüm çalışanlara yayılmasına fırsat sunuyor” diye konuştu.

Çıtlak, 2022’de Türkiye’de RPA bilinirliliğinin artmasına yönelik çalışmalar gerçekleştirmeyi planladıklarını da anlattı: “Yakın gelecekte faaliyete geçecek olan RPA Akademi ile hem gençlerin Robotik Süreç Otomasyonu (RPA) ile tanışıp, bu alanda uzmanlaşmalarını sağlamak hem de üniversitelerle yapacağımız işbirlikleriyle ‘yeni bir sanayi devrimi’ olarak adlandırılan RPA’nın akademik müfredatın bir parçası haline gelmesine aracı olmak istiyoruz. eSystems olarak Automation Anywhere’in sadece Türkiye Gold Partneri değil, aynı zamanda Mükemmeliyet Merkeziyiz. Bu kapsamda, yurt dışında gerçekleştirmeyi planladığımız ancak Pandemi nedeniyle bir süre ertelemek zorunda kaldığımız projelerimizi de hızla hayata geçirmeyi hedefliyoruz."

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.