KobiEfor Sanayi Ekonomi Dergisi

Yılbaşı gecesi yemeği ve yılın ilk brunch’ı

GIDA

Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul’daki Olea & The Bar’ da Boğaz’ın en göz alıcı manzarasına karşı, şehrin en şık mekânında, DJ müziği eşliğinde, yetenekli şeflerin hazırladığı beş aşamalı gurme menü ile unutulmaz bir yılbaşı gecesi geçirmek mümkün.

Yaban mantarlı risotto, karnabahar püreli dana bonfile gibi özel seçeneklerin sunulduğu yılbaşı menüsü, lezzeti kadar sunumuyla da dikkatleri çekiyor. Yılbaşı kutlamasının ardından 2024’e gurme bir deneyimle leziz bir başlangıç yapmak isteyenler içinse zengin seçeneklerle donatılmış bir brunch menüsü lezzet tutkunlarını bekliyor.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.