Yaban mantarlı risotto, karnabahar püreli dana bonfile gibi özel seçeneklerin sunulduğu yılbaşı menüsü, lezzeti kadar sunumuyla da dikkatleri çekiyor. Yılbaşı kutlamasının ardından 2024’e gurme bir deneyimle leziz bir başlangıç yapmak isteyenler içinse zengin seçeneklerle donatılmış bir brunch menüsü lezzet tutkunlarını bekliyor.
Yılbaşı gecesi yemeği ve yılın ilk brunch’ı
Yılbaşı gecesi yemeği ve yılın ilk brunch’ı
KobiEfor Sanayi Ekonomi Dergisi KobiEfor Sanayi Ekonomi Dergisi
GIDA
Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul’daki Olea & The Bar’ da Boğaz’ın en göz alıcı manzarasına karşı, şehrin en şık mekânında, DJ müziği eşliğinde, yetenekli şeflerin hazırladığı beş aşamalı gurme menü ile unutulmaz bir yılbaşı gecesi geçirmek mümkün.
Paylaş: