Peyman, unu ve beyaz tuzu tamamen kaldırdı, ayçekirdeğini deniz tuzuyla kavurdu. Tüketicilerin mükemmel ayçekirdeği tanımını yeni Çitliyo Ailesi’nde hayata geçiren Peyman, kesintisiz yeme deneyimi vaat eden ayçekirdeğini, glütensiz ve deniz tuzu ile çifte kavrulmuş olarak, özel zipper’lı ambalajlarda çekirdek severlere armağan ediyor.
Türkiye’nin “ideal çekirdek tarifi” yeni Çitliyo Ailesi’nde
Türkiye’nin “ideal çekirdek tarifi” yeni Çitliyo Ailesi’nde
KobiEfor Sanayi Ekonomi Dergisi KobiEfor Sanayi Ekonomi Dergisi
GIDA
Peyman, yeni bir çekirdek hareketi başlatarak, Türkiye’nin en çok tükettiği kuruyemiş olan ayçekirdeğini inovatif bir lezzete dönüştürdü.
Paylaş: