8 ayrı kategoride 40’tan fazla ürün ile sofralara özel tatlar sunan Teksüt, yöresel peynirler kategorisine Mihaliç, Çeçil, Otlu peynirden sonra Antep Peynir’ini ekledi. Gaziantep ve yöresinde daha çok ilkbahar aylarında üretilen ve tuzsuz olarak satılan peynir, alındıktan sonra salamura yapılarak yıl boyunca tüketilir. Teksüt, Antep Peyniri’ni pişirme yöntemi için; tavada, ızgarada ve kaynamış suda olmak üzere üç seçenek öneriyor.
Teksüt’ten yepyeni yöresel lezzet Antep peyniri
Teksüt’ten yepyeni yöresel lezzet Antep peyniri
KobiEfor Sanayi Ekonomi Dergisi KobiEfor Sanayi Ekonomi Dergisi
GIDA
Teksüt, yöresel lezzetlerine bir yenisini daha ekleyerek Antep Peyniri’ni satışa sundu.
Paylaş: