Karanfil, zencefil, tarçın ve çeşitli turunçgiller ile lezzetlendirilen bu eşsiz tat, soğuk demleme yöntemi ile hazırlanıyor. Karaköy Güllüoğlu, baklavanın iç dolgusunda Tokat ve Giresun yörelerinden temin edilen süt cevizin yanı sıra, Akdeniz Bölgesi’nde, mevsiminde yetiştirilmiş portakal kabuğu rendesi ve toz tarçın kullanıyor.
Karaköy Güllüoğlu’ndan Kış Baklavası
Karaköy Güllüoğlu’ndan Kış Baklavası
KobiEfor Sanayi Ekonomi Dergisi KobiEfor Sanayi Ekonomi Dergisi
GIDA
Baklavayı, her dönem farklı seçenekler eşliğinde sunan Karaköy Güllüoğlu, mevsime özel hazırladığı Kış Baklavası ile damaklarda unutulmaz tatlar bırakmaya hazır.
Paylaş: