İtalya’nın sıcak ve samimi trattoria restoranlarındaki konsepti yorumlayan Un Po’, mönüsü, mottosu ve temsil ettiği değerlerle İstanbul’un mutfak birikimine katkı sağlamayı hedefliyor. İtalyanca’da ‘biraz’ anlamına gelen Un Po’nun mönüsünde klasik İtalyan mevsim salataları ve sebze ağırlıklı mezeleri, pasta (makarna), pizza ve şarap lezzetlerinin yanında vegan ve vejeteryan seçenekler var.
İtalya’nın ‘trattoria restoran’ sıcaklığı Un Po’ ile Karaköy’de
İtalya’nın ‘trattoria restoran’ sıcaklığı Un Po’ ile Karaköy’de
KobiEfor Sanayi Ekonomi Dergisi KobiEfor Sanayi Ekonomi Dergisi
GIDA
Dünyaca ünlü restoran zinciri Eataly’i Türkiye’ye getiren Zülfikar Bekâr’ın yeni restoranı Un Po’ İstanbul Karaköy’de kapılarını açtı.
Paylaş: