Eker ürünlerini kullanarak gurme lezzetler yaratan Şef Ekin Doğrusöz’ün hazırladığı tarif, farklı bir lezzet deneyimi yaşamak isteyenlere tavsiye ediliyor. Yoğurt, Ramazan ayında değişen yeme içme alışkanlıkları karşısında da ihtiyaç duyulan besin değerlerini sunuyor. Sıcak veya soğuk yemeklerin keyifli bir eşlikçisi olan bu benzersiz lezzet; hafifliği ve ferahlatıcı özelliği nedeniyle de tercih ediliyor.
Eker’den Ramazan’a özel tarif
Eker’den Ramazan’a özel tarif
KobiEfor Sanayi Ekonomi Dergisi KobiEfor Sanayi Ekonomi Dergisi
GIDA
Eker, yoğurdun sofralardan eksik olmadığı Ramazan ayına özel ‘Efsane Yoğurtlu Balkabaklı ve Kestaneli Çorba’ tarifini paylaşıyor.
Paylaş: