Başyazıcı Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Murat Başyazıcıoğlu; “Probiyotik sucuğun en önemli özelliklerinden birkaç tanesi bağışıklığı desteklemesi, besin emilimini arttırması ve antibiyotiklerin yol açtığı bağırsak problemlerini gidermeye yardım etmesi diyebiliriz” dedi.
Bir kangalında bir milyon probiyotik
Bir kangalında bir milyon probiyotik
KobiEfor Sanayi Ekonomi Dergisi KobiEfor Sanayi Ekonomi Dergisi
GIDA
Başyazıcı Gıda, Türkiye’de bir ilke imza atıyor. Yüksek kolesterollü bireylerin diyetlerinde, çocuk ve yetişkinlerin güven ile kullanabileceği, Türkiye’ de ilk ve tek üretilen probiyotik mikroorganizmalar ile fermente edilen ‘Probiyotikli Dana Sucuk’ tüketicileri ile buluşuyor.
Paylaş: