KobiEfor Sanayi Ekonomi Dergisi

Bir kangalında bir milyon probiyotik

GIDA

Başyazıcı Gıda, Türkiye’de bir ilke imza atıyor. Yüksek kolesterollü bireylerin diyetlerinde, çocuk ve yetişkinlerin güven ile kullanabileceği, Türkiye’ de ilk ve tek üretilen probiyotik mikroorganizmalar ile fermente edilen ‘Probiyotikli Dana Sucuk’ tüketicileri ile buluşuyor.

Başyazıcı Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Murat Başyazıcıoğlu; “Probiyotik sucuğun en önemli özelliklerinden birkaç tanesi bağışıklığı desteklemesi, besin emilimini arttırması ve antibiyotiklerin yol açtığı bağırsak problemlerini gidermeye yardım etmesi diyebiliriz” dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.