Binvezir tam yağlı yerli ve ekşi mayalı ayran, TÜBİTAK işbirliğinde yerli ve milli mayalar ile yaklaşık 6 aylık bir sürede geliştirildi. BİM, üretiminde kullanılan tüm hammaddelerin tamamen yerli olduğu bu yeni ürünüyle; yerli maya ile üretilen süt ürünlerinin ülkemizde yaygınlaşması, sürdürülebilir bir hale gelmesi ve ulaşılabilir olmasına katkı sağlamayı hedefliyor.
BİM’den TÜBİTAK işbirliğinde yerli maya ayran
BİM’den TÜBİTAK işbirliğinde yerli maya ayran
KobiEfor Sanayi Ekonomi Dergisi KobiEfor Sanayi Ekonomi Dergisi
GIDA
BİM, TÜBİTAK’ın tamamen yerli ve milli mayaları ile üretilen yoğurdun ardından ilk ayranını da tüketicileri ile buluşturdu.
Paylaş: