İşbirliği kapsamında, Ar-Ge çalışmalarına akademik destek sağlanması, ortak bilimsel araştırmalar gerçekleştirilmesi, araştırma sonuçlarının ortak kullanımı, üniversite ve sektör temelli çalışmalar gerçekleştirilerek karşılıklı deneyimlerin paylaşılması amaçlanıyor.
Tat Gıda Genel Müdürü Evren Albaş, şunları ifade etti: “Tarım ve gıdanın geleceğine yatırım yapmanın kritik bir öneme sahip olduğunu biliyoruz. Bursa Uludağ Üniversitesi’ni Mustafakemalpaşa ve Karacabey fabrikalarımıza yakın olması ve üniversitenin ‘gıda arz güvenliği’ alanında ihtisaslaşması sebebiyle tercih ettik. Birlikte, gıda güvenliği risklerinin azaltılması, yüksek katmadeğerli gıdaların geliştirilmesi, izlenebilirlik uygulamaları ve dijital teknolojilerin geliştirilmesi gibi konularda projeler gerçekleştirmeyi planlıyoruz.”
Tat Gıda, Bursa Uludağ Üniversitesi ile işbirliği protokolü imzaladı
Tat Gıda, Bursa Uludağ Üniversitesi ile işbirliği protokolü imzaladı
KobiEfor Sanayi Ekonomi Dergisi KobiEfor Sanayi Ekonomi Dergisi
EĞİTİM/ÜNİVERSİTE-SANAYİ
Tat Gıda, Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) ile protokol imzaladı. Törene, BUÜ Rektörü Prof.Dr. Ahmet Saim Kılavuz ve Tat Gıda Genel Müdürü Evren Albaş katıldı.
Paylaş: