Hibrit altyapıya sahip restoran otomasyon sistemi olan NarPOS, etkin envanter yönetimiyle ihtiyaç kadar malın stokta bulunmasını sağlıyor, böylece gıda israfını önlüyor. NarPOS Kurucu Ortağı ve CEO’su İlyas Akça, “NarPOS ile yiyecek ve içecek sektöründeki restoranların yaşam döngüsü boyunca envanterlerini en verimli şekilde yönetmelerine yardımcı oluyoruz. Restoran sektöründe daha sürdürülebilir ve karlı bir işletme anlayışının yerleşmesine katkı sağlıyoruz” açıklamasını yaptı.
NarPOS ile ihtiyaç kadar stok
NarPOS ile ihtiyaç kadar stok
KobiEfor Sanayi Ekonomi Dergisi KobiEfor Sanayi Ekonomi Dergisi
BİLİŞİM PANO
Büyük oranda gıda israfının gerçekleştiği restoranlarda yapay zeka destekli teknoloji sayesinde, sürdürülebilir gıda yönetimi yapmak mümkün hale geliyor.
Paylaş: